Xiaomi оновила список смартфонів, які отримають прошивку MIUI 10

MIUI 10

На офіційному ресурсі китайського виробника опублікували список смартфонів з новою прошивкою, яку користувачі можуть отримати вже зараз.

На щастя користувачів, які мають смартфони Xiaomi, виробник з достатньою відповідальністю підійшов до оновлення програмного забезпечення. Сьогодні, 25 жовтня, на офіційному ресурсі китайського виробника була опублікована особлива окрема тема, Xiaomi оновила список смартфонів, які отримають прошивку MIUI 10, тобто новітню з усіх доступних користувачам.

У тому числі туди входять моделі, у яких ПО засноване на Android Oreo і Android Pie. На даний момент на базі ОС Android Oreo працює тринадцять смартфонів Xiaomi, при цьому їх випустили на ринок електронних пристроїв за останній рік.

На базі Android Pie на прошивці MIUI 10 на зараз функціонує всього три телефони, серед яких Xiaomi Mi Mix 2S, Mi 8 і Mi 8 Explorer Edition. Користувачі практично завжди залишаються задоволені нововведеннями компанії і тому з нетерпінням чекають того, щоб їх прошивки були оновлені, а MIUI 10 є вельми перспективним і прогресивним оновленням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.