Неймовірні деталі Samsung Galaxy S10: Прихована фронтальна камера і 5G

Galaxy S10
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung перегляне в наступному році лінійку своїх преміальних смартфонів. Про це розповіло видання Bloomberg, посилаючись на джерела, знайомі з планами компанії. Вона готує перший 5G смартфон і недорогу версію флагмана.

Bloomberg підтвердив, що смартфони серії Samsung Galaxy S10 отримають вбудований під екран дактилоскопічний датчик. Виробник представить три версії в лінійці, одна з них виявиться більш доступною.

У доступній версії Samsung Galaxy S10 екран буде не зігнутим по краях, а плоским. Також в цій версії дактилоскопічний датчик можуть винести на бічну сторону з міркувань економії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стандартний Galaxy S10 з кодовою назвою Beyond отримає екран OLED діагоналлю 5,8 дюйма і з округленими, як в поточній версії Galaxy S9. Тильна камера виявиться потрійною, а фронтальна буде прихована під екраном. Таку розробку Samsung вже демонструвала не так давно. Модель Galaxy S10 Plus виявиться більшою, можливо діагоналлю 6,44 дюйма.

Також очікується версія Galaxy S10 з підтримкою мереж п’ятого покоління. Щодо запуску смартфона 5G ведуться переговори з американським оператором Verizon.

Крім того, Samsung тестує прототип без роз’єму 3,5 мм для навушників. Поки остаточне рішення щодо нього не прийнято.

Анонс Samsung Galaxy S10 очікується 24 лютого до виставки MWC 2019.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.