Головна Смартфони Білий, чи чорний: який колір смартфонів найпопулярніший

Білий, чи чорний: який колір смартфонів найпопулярніший

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Тепер ви дізнаєтеся, який колір смартфона найчастіше приваблює покупців.

Експерти аналітичної фірми Strategy Analytics досліджували уподобання щодо кольору смартфонів у споживачів із США, Західної Європи, Китаю та Індії. Результат вас дуже здивує.

В глобальному масштабі чорний залишається найпопулярнішим вибором, за ним йде сріблястий. І це очевидно, адже більшість виробників смартфонів не хочуть ризикувати, і випускають свої гаджети на ринок в класичному забарвленні.

Інші кольори хоча і мають низьку популярність, відрив від чорного і сріблястого зменшується. Більше третини користувачів вибирають телефон білого кольору. Варто відзначити, що білих iPhone досить багато, адже смартфон особливо гарний в білому кольорі. Особливо швидко набирає популярність рожевий золотий – смартфони в такому кольорі обирають все більше жінок. Він вже є найпопулярнішим у слабкої статі в США і Китаї. До того ж, червоні iPhone є лімітованими, виділяючись серед інших флагманів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато респонденти, особливо в Китаї, кажуть, що їх наступний телефон буде іншого кольору – поза набору сьогоднішніх популярних кольорів. Швидше за все, мова йде про градієнт, яким сміливо користуються китайські виробники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: