Стильніший ніж iPhone: З’явилося переше відео розпакування Xiaomi Mi Mix 3 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буквально пару годин тому завершив ся прес-захід, на якому представили флагман Xiaomi Mi Mix 3 . Він відрізняється від попередників форм-фактором слайдера для доступу до здвоєною селф-камері, що дозволило уникнути реалізації екранного вирізу і максимально скоротити підборіддя, який на 4,5 мм став «стрункішою» в порівнянні з тим, що отримав Xiaomi Mi Mix 2S. Компанія усіма силами намагалася зберегти новаторський дух самої серії Mi Mix , а чи вдалося їй це – кожен визначить для себе. Ми ж пропонуємо слідами презентації подивитися перше розпакування флагмана, викладену в мережу.

Варто сказати, що виробник виявився щедрим на комплектацію. Сам Xiaomi Mi Mix 3 поставляється в ефектній і презентабельній коробці чорного кольору, куди крім самого смартфона, зарядного пристрою та USB-C кабелю, там покладено чохол для нижньої частини мобільника і бездротову док-станцію (10 Вт).

Новий флагман пропонує 6,39-дюймову AMOLED-панель роздільною здатністю FullHD +, SoC Snapdragon 845, 6/8/10 Гб оперативної пам’яті, 128/256 Гб постійної, здвоєну тильну камеру на 12 Мп, Фронталки з двома датчиками на 24 Мп + 2 Мп . Живить флагман батарейка на 3200 мАг, що досить скромно. Цікаво, що під час презентації компанія вважала за краще промовчати про ємність акумулятора, немов розуміючи, що приводу для гордості тут немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОandro-news.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.