Categories: Смартфони

Нічний режим Google Pixel 3 вразив своєю якістю

Share

Вперше серйозну увагу нічному режиму приділила компанія Huawei, випустивши P20 Pro. Смартфон отримав просунутий режим нічної зйомки, завдяки якому апарат на тлі конкурентів за якістю камери істотно виділявся. Більш того, до цих пір P20 Pro є кращим апаратом на ринку за якістю фотографій і відео.

Google Pixel 3 був представлений 9 жовтня. Смартфон має ряд переваг і недоліків. Головним недоліком можна назвати невисоку швидкодію, а ось до плюсів безсумнівно варто зарахувати камеру.

У порівнянні з P20 Pro камера Pixel 3 показує не найкращі результати, однак найближчим часом ситуація може змінитися з новим нічним режимом Night Sight. Про це режимі вперше Google розповіла на презентації, і вже тоді було зрозуміло, що компанія бачить у Huawei свого головного конкурента.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційно Night Sight стане доступний власникам нових флагманів десь в листопаді цього року, однак умільці з форуму XDA модифікували додаток камери Pixel 3, розблокувавши нову функцію. Модифіковане додаток можуть встановити власники Pixel 3, 3 XL і 2 XL. Результат роботи Night Sight представлений нижче:

Варто відзначити, що поки функція знаходиться в тестовому режимі, тому буде подвійно цікаво спостерігати за подальшим розвитком, адже навіть зараз результат приголомшливий.

Складно повірити в те, що перший темний знімок містить достатньо інформації, щоб його можна перетворити в другій кадр. Саме тому вважаю, що чималу роль в такому перетворенні грає штучний інтелект, який здатний інтерполювати і додумувати картинку.

Google Pixel 3 оснащений 5,5-дюймовим FHD-дисплеєм, 12-Мп камерою, 4 ГБ оперативної пам’яті, процесором Snapdragon 845 і акумулятором на 2915 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Названо головну причину терміново оновити iPhone до iOS 17.5

    Вчора відбувся реліз iOS 17.5 для користувачів сумісних моделей iPhone. Це одне з останніх оновлень…

    14.05.2024

    Apple розкрила таємницю, чому компанія не випускає MacBook із сенсорним екраном

    Нещодавно вийшли перші огляди iPad Pro і в них приділяється багато уваги новим дисплеям OLED,…

    14.05.2024

    Чи є в iPad Air (2024) дисплей із частотою 120 Гц

    На заході Let Loose компанія Apple анонсувала дві нові моделі iPad Air, одна з яких…

    14.05.2024

    Google урізала флагманський чіп Tensor G3 у недорогому Pixel 8a

    Новий смартфон Google Pixel 8a, хоч і базується на тій же платформі Tensor G3, що…

    14.05.2024

    Експерти назвали топ 5 найбільш радіоактивних смартфонів

    Аналітики зі Stocklytics склали «Рейтинг смартфонів із найвищим рівнем випромінювання у 2024 році». У топ потрапили п'ять…

    14.05.2024

    Усі три версії Google Pixel 9 показали на реальних фото

    У мережі з'явилася серія фотографій усіх трьох смартфонів ще не представленої серії Google Pixel 9.…

    14.05.2024