Samsung Galaxy S10 буде працювати на одному заряді більше трьох днів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головна проблема всієї сучасної електроніки в тому, що вона працює від одного заряду батареї дуже мало. Якщо говорити про смартфони топового рівня, то цей термін, як правило, не перевищує одного дня. Проте, новинка під назвою Samsung Galaxy S10 стане рекордсменом в цьому плані, тому що вона здатна працювати на одному заряді більше трьох днів, а можливо і довше, про це повідомляє видання GizmoChina з посиланням на свої джерела в компанії.

Повідомляється, що флагманський смартфон Samsung Galaxy S10 отримає акумулятор з графена, тобто найсучаснішого матеріалу. У нього відразу кілька переваг перед класичними літій-іонними батареями, а виражаються вони в більш високій ємності при збереженні колишніх габаритів. Більш того, такі акумулятори можна заряджати в п’ять разів швидше класичних, тобто повна зарядка новинки займе приблизно 10 – 15 хвилин, а можливо і менше.

Графенові батареї не вибухають і практично зовсім не нагріваються, але і це ще не все. Справа в тому, що акумулятори такого типу практично зовсім не схильні до процесу старіння і зносу, що робить їх дуже довговічними. Проблема лише в тому, що створення акумуляторів з графена – це вкрай складна і трудомістка задача, що робить подібний компонент дуже дорогим в масовому виробництві. Тим не менш, компанія Samsung не боїться труднощів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, якщо джерело прав, новинка під назвою Samsung Galaxy S10 стане першим мобільним пристроєм бренду, оснащеним акумулятором з графена. Він дозволить збільшити автономність в 2 – 3 рази, але при цьому без збільшення габаритів корпусу. Процес зарядки буде займати всього кілька хвилин, а від випадкових вибухів вдасться назавжди забути. Офіційний анонс нового флагмана південнокорейської корпорації трапиться в лютому, тобто через кілька місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.