Назвали найпопулярніші кольори смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітики з компанії Strategy Analytics привели статистичні дані про те, який колір смартфона користується найбільшою популярністю у користувачів. У звіті фігурують результати опитування користувачів, які проживають в Китаї, Індії, США і Західній Європі.

Результати виявилися передбачуваними. Найбільша кількість продажів доводиться на чорний колір, і він фаворит в загальносвітовому масштабі. Трохи менш охоче купують мобільники в сріблястому кольорі, а майже третина покупців віддають перевагу білим апаратів або забарвленим в колір рожеве золото. Відзначають аналітики і те, що лідерство чорного і сріблястого аж ніяк не домінуюче, і все більше користувачів віддають перевагу більш яскравим і модним забарвленням. Цікаво, що спостерігається зростання популярності відтінку рожеве золото, який особливо популярний у представниць слабкої статі з Китаю і США.

Виходячи з опитування, можна зробити висновок, що в даний час популярністю користуються консервативні «прості» кольору. Але все більше тих, хто вважає за краще щось більш ефектне і хоче виділитися. Правда, не варто забувати про те, що покупці все ж змушені купувати пристрої в тій колірній гамі, яку пропонують або нав’язують виробники. Так, зараз ми спостерігаємо з вами бум на градієнтні забарвлення і все більше телефоностроітелей використовують цю колірну комбінацію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОandro-news.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.