Xiaomi Mi Mix 3 розчарував мільйони людей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними ряду інсайдерів, смартфон в особі Xiaomi Mi Mix 3 на тлі продукції від конкурентів повинен був отримати потрійну основну камеру, розташовану на тильній кришці. Проте, на жаль, нічого подібного не сталося. На офіційному постері відмінно видно, що даний телефон топового рівня позбавлений потрійного фотомодуля. Замість нього використовується звичайна подвійна камера, нехай, можливо, і одна з кращих в світі.

Корпус преміум-смартфона від компанії Xiaomi виконаний зі скла і сталі. На лицьовій частині знаходиться дисплей, що займає більш ніж 94% площі на лицьовій частині. Фронтальна камера, а також ряд інших датчиків і сенсорів вбудовані в спеціальну висувну панель, яка висувається з верхньої частини мобільного пристрою, причому відбувається це автоматично. Новинка гарантовано не отримає 3,5 мм роз’єм для навушників, тому любителям використовувати дротяні навушники доведеться використовувати перехідник з USB Type-C, або освоїти Bluetooth.

Очевидно, що через відсутність потрійної основної камери Xiaomi Mi Mix 3 розчарував мільйони людей по всьому світу, тому що подібного нововведення багато людей дійсно дуже сильно чекали. За попередніми даними, цей флагман отримає AMOLED-дисплей, восьмиядерний чіп Snapdragon 845, 10 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам’яті, подвійну основну (12 Мп + 20 Мп) і 24 Мп фронтальну камеру, а також підтримку мереж 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційний анонс смартфона Xiaomi Mi Mix 3 відбудеться вже післязавтра, тобто 25 жовтня 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.