Смартфон Xiaomi Mi Mix 3 показали на живих фотографіях

Як відомо, офіційний анонс безрамковий смартфона-слайдера Xiaomi Mi Mix 3 відбудеться 25 жовтня, про що виробник нагадує практично кожен день. Сьогодні в Мережі з’явилися реальні фотографії прийдешньої новинки, які підтверджують більш ранню інформацію про зовнішній вигляд апарата.

Згідно зі свіжими даними, Xiaomi Mi Mix 3 отримає 6,0-дюймовий AMOLED-дисплей з незвичайним співвідношенням сторін 19,5: 9 і нестандартною роздільною здатністю 2340 х 1080 пікселів, чіп Qualcomm Snapdragon 845, 6/8 Гб оперативки, 64/128/256 Гб флеш-пам’яті, подвійну основну камеру, здвоєну фронталку з основним датчиком на 24 Мп, сканер відбитків пальців під екраном, а також підтримку бездротової зарядки стандарту Qi.

Крім того, за чутками, очікується і обмежена серія з керамічним корпусом, 10 Гб оперативної пам’яті і підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління. Причому керамічний корпус білого кольору створювався спільно фахівцями Британського музею і Дослідницької академії Дуньхуана.

Можливі цінники на стандартний Xiaomi Mi Mix 3 складають від $ 490 до $ 620, а за керамічну версію, як очікується, будуть просити від $ 635 до $ 765.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.