Власники Android-смартфонів скаржаться на неприємну проблему

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На форумі Google Product Forums і в соціальних мережах в останні дні почастішали скарги власників нових Pixel 3 і Pixel 3 XL на роботу смартфонів. Апарати Google володіють однією з кращих камер на ринку, але час від часу користувачі помічають, що зроблені знімки не зберігаються. Як з’ясувалося, це давня проблема, яка зачіпає безліч поколінь пристроїв від Google і навіть смартфони інших виробників.

«У мене було кілька фотографій, зроблених під час огляду 3XL, але вони не збереглися. Я думав, що почав сходити з розуму », – розповів Девід мав з Android Authority.

Після широкого розголосу проблеми почали з’являтися повідомлення, що аналогічна проблема була і на попередніх пристроях від Google:

«Я вже говорив про це раніше і повторю знову. Це відбувається з моменту релізу Nexus 5X / 6P. Я втратив важливі фотографії. Жахливо, що це все ще не виправлено! »- написав Кірон Куїнн, розробник додатків для Android.

Також повідомляється, що аналогічна проблема зустрічається на пристроях Samsung, Nokia, Motorola, OnePlus і інших брендів при використанні програми камери Google.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До цих пір достовірно невідомо, чому фотографії не зберігаються. Найчастіше це відбувається, якщо зробити знімок в режимі HDR + і закрити програму до кінця обробки. Частина користувачів вважає, що програма камери після згортання завершує всі процеси, через що знаходиться в обробці фотографія видаляється. Інші впевнені, що проблема пов’язана з сервісом Google Фото.

Компанія Google офіційно не коментує цю ситуацію, хоча проблема існує з 2015 року і до цих пір не вирішена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.