Офіційно: Samsung працює над ігровим смартфоном

Компанія Samsung ніколи не прагнула випустити ігровий пристрій. Це не стихія корейців. Флагмани компанії створені як для любителів якісних камер, так і для ігроманів, тому у всіх випадках завжди правильним вибором була покупка флагмана серії Galaxy S або Galaxy Note. Однак останнім часом популярність отримали ігрові смартфони. Так, в квітні цього року Xiaomi випустила смартфон Black Shark, а вже 23 жовтня компанія покаже Black Shark 2 з LED-підсвіткою на торцях. 10 жовтня було показана друга версія ігрового смартфона Razer Phone.

Компанія Huawei, наприклад, почала оснащувати свої смартфони технологією GPU Turbo. Висновок можна зробити один – ринку цікаві ігрові рішення. Геймерам не потрібні камери і якісний звук в навушниках. Головне – висока продуктивність.

Відповідно до джерел колег з gizmochina , Samsung працює не тільки над технологією, яка дозволить впроваджувати фронтальну камеру під дисплей, але ще і над ігровим смартфоном. Колеги також припустили, що, швидше за все, пристрій стане частиною лінійки Galaxy A, буде оснащуватися процесором Snapdragon 845, 8 ГБ оперативної і 64/128/256 ГБ флеш-пам’яті. Пристрій отримає просунуту систему охолодження.

Швидше за все, вартість смартфона буде нижче вартості флагманських апаратів компанії, так як оснащувати апарат якісної камерою в цьому випадку немає сенсу.

Samsung може представити пристрій вже в кінці листопада. При цьому таке рішення досить дивне, адже на початку наступного року будуть представлені смартфони на процесорі Snapdragon 855, ігровий апарат Samsung не зможе конкурувати, наприклад, з Galaxy S10.

З іншого боку, не виключено, що ігровий смартфон компанії можуть відразу оснастити процесором Snapdragon 855, так як в листопаді буде представлений ще й складаний Galaxy X, який напевно отримає процесор нового покоління. Дивно було б оснащувати в такому випадку ігровий смартфон торішнім процесором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.