Визначено найшвидший у світі смартфон на Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як пише адміністрація AuTuTu, найшвидшим в світі смартфоном на Android є Huawei Mate 20 Pro, оснащений 7-нм восьмиядерним процесором Kirin 980. В рамках синтетичного тесту мобільний пристрій зумів досягти позначки в 307 059 балів, чого до цього не вдавалося якого -або іншому телефону. Тестували модель з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, доповнену графікою Mali-G76 MP10.

Даний преміум-смартфон вже зовсім скоро надійде в продаж в багатьох країнах світу, включаючи Китай, Європу і інші. Очевидно, що отримати неймовірно багато балів в рамках синтетичного тесту AuTuTu вдалося за рахунок того, що мобільний пристрій отримало вкрай потужний чіп Kirin 980 фірмового виробництва компанії Huawei. На другому місці за швидкістю роботи тепер знаходиться ігровий телефон Asus ROG Phone, анонсований і запущений в продаж ще кілька місяців тому.

Не можна не помітити, що до цього моменту всі телефони на Android з топ-10 найпотужніших в світі в 2018 році були оснащені процесором Snapdragon 845. Чіп Kirin 980 в Huawei Mate 20 Pro виявився більш просунутим, принаймні в бенчмарке. Втім, звичайно, реальна швидкість роботи у новинки може бути сильно гірше, ніж у конкурентів на чіпі від Qualcomm. Зробити остаточний висновок з цього приводу вдасться лише після того, як новий флагман китайського бренду надійде в продаж і потрапить в руки реальним користувачам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.