iPhone Max 2019 року отримає три камери ззаду, але навіщо?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора, 18 жовтня, відомий концепт-мейкер Веньямин Гескін поділився рендерами iPhone Max 2019 року, на яких в смартфоні присутній третій модуль камери і можливі технічні характеристики.

За припущенням Гескіна, крім широкоугольного і телеоб’єктивів, в наступному році Apple може додати 7-елементну камеру з діафрагмою ƒ / 1.6 на задню панель смартфонів. Можливо, третій модуль буде TrueDepth-камерою. В цьому випадку корпорація значно розширить можливості доповненої реальності, так як додатковий об’єктив зможе визначати глибину і простір.

Вперше, світ познайомився з технологією TrueDepth на презентації iPhone X в 2017 році, і до сих пір конкуренти не винайшли нічого подібного.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидше за все, Apple не стане додавати функцію розблокування по FaceID за допомогою третьої камери, так як її використання для сканування обличчя буде незручним. Зате покращиться якість портретних знімків, з’явиться можливість записувати Animoji і Memoji на основну TrueDepth-камеру в нативному додатку, і без необхідності переходу в «Повідомлення».

Apple любить демонструвати прогрес в розвитку доповненої реальності на кожному своєму заході, а з додаванням камери, яка зможе визначати глибину предметів в просторі, компанія зробить величезний крок вперед в цьому напрямку.

А як ви ставитеся до збільшення кількості камер в смартфонах? Для чого вони можуть бути задіяні?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.