Компанія Kyocera представила найтонший телефон у світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Kyocera представила телефон KY-O1L, з монохромним e-ink екраном і рекордно малою товщиною корпуса, повідомляє TheVerge. Апарат підійде людям, які не хочуть, щоб телефон займав багато місця в кишені і працює пристрій тільки для дзвінків.

На даний момент кредитними картами користується величезна кількість людей по всьому світу, тому смартфон, який за розміром можна порівняти з банківською картою, є відмінним рішенням на ринку, де велика частина виробників намагається зробити якомога великий телефон в якомога меншому корпусі.

KY-O1L оснащений 2,8-дюймовим сенсорним дисплеєм, батареєю на 380 мАг і модулем зв’язку LTE. Пристрій трохи об’ємніше і важче банківської карти – 5,3 мм в товщину і вагою 47г. Смартфон настільки простий, що в ньому немає камер або магазину додатків, однак користувачам доступний браузер. Цікаво, на скільки зручно сидіти в інтернеті через крихітний дисплей з електронними чорнилами?

На перших порах, KY-O1L буде продаватися тільки в Японії за ціною  32 000 йен, близько 7 000 гривень, що досить багато за просту звонилку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.