Фахівці iFixit розібрали Pixel 3XL і виявили нестандартну функцію дисплея

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З випуском кожного нового гаджета багато користувачів чекають «традиційної розборки» від iFixit. Іноді, як у випадку з Pixelbook, фахівці виявляють нові технічні рішення. Цього разу вони розібрали Pixel 3 XL і дізналися, що Google приховує під корпусом.

Відомі техніки з iFixit опублікували процес розбирання Pixel 3 XL на своєму каналі в YouTube і на сайті. На загальну оцінку пристрою вплинуло дуже крихке скло задньої панелі і, найбільш ймовірний компонент, який можна пошкодити – дисплей. В цілому, вони оцінили ремонтопридатність на 4 бали з 10. Для порівняння, Pixel 2 XL отримав 6, а перше покоління Pixel XL – 7 з 10 балів.

Раніше ходили чутки, що Pixel Visual Core був оновлений, але розбирання показала, що в новий гаджет використовується майже ідентичний торішньому чіп Google SR3HX.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На зворотному боці плати розташований модуль захисту Titan M від Google. Зараз мало відомо про те, як працює цей чіп, крім того, що він перевіряє сумісність апаратного забезпечення і прошивки, а також захищає деякі апаратні засоби для доступу до хмарного сервера Google.

В самому кінці розбирання Pixel 3 XL фахівці дізналися секрет кращого на ринку дисплея від Google – AMOLED-панель Samsung і той же сенсорний контролер, що використовується в Galaxy S9 +. Тож не дивно, що після величезної кількості проблем з Pixel 2 XL в минулому році, Google відмовилася від співпраці з LG. До цього моменту ходили чутки, що «корпорація добра» як і раніше використовує дисплеї LG в Pixel 3 XL.

Цікаво, які відмінності знайдуть фахівці iFixit, коли розберуть молодшу модель – Pixel 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.