Несподівані деталі: Xiaomi Mi Mix 3 з висувною камерою отримає 10 ГБ ОП

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У соціальній мережі Weibo з’явився офіційний тизер від виробника, який розкрив дату презентації Xiaomi Mi Mix 3. Повідомляється, що майбутню новинку представлять публіці 25 жовтня 2018 року, тобто вже досить скоро. За наявними на сьогоднішній день даними, апарат отримає 6-дюймовий Super AMOLED-екран з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), потрійну основну камеру з 40 Мп роздільною здатністю, восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845, графіку Adreno 630, а також від 64 до 256 ГБ постійної флеш-пам’яті.

Крім того, як стало відомо від надійного джерела, телефон Xiaomi Mi Mix 3 стане першим в світі, який оснащений 10 ГБ оперативної пам’яті. Такий великий обсяг дозволить тримати в фоновому режимі набагато більше різних додатків або закладок в веб-браузері, однак остаточний приріст безпосередньо залежить від оптимізації програмного забезпечення. Ось і виходить, що в майбутню новинку буде вже цілих три унікальних особливостей, яких немає в тому ж Samsung Galaxy Note 9.

Само собою, що новинка зможе похвалитися бездротовою зарядкою за стандартом Qi, а крім того – підтримкою швидкої провідний за технологією Quick Charge 4.0+. Новий телефон бренду стане самим безрамковим з усіх, які компанія Xiaomi коли-небудь випускала на ринок. Залишилося тільки дочекатися анонса, а потім і старту продажів. Швидше за все, Mi Mix 3 буде продаватися на території Україні за 10 – 15 тис. гривень за базову модель. Цінник найпросунутішої з 10 ГБ ОП і 256 ГБ ВП може досягти 20 – 25 тис. гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.