Google Pixel 3 XL провалив тест на автономність і поступився Galaxy Note 9 і iPhone XS Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний блогер Mrwhosetheboss вирішив порівняти автономність новенького смартфона Google Pixel 3 XL з деякими з конкурентів. Зокрема, були взяті Samsung Galaxy Note 9, Apple iPhone XS Max і Sony Xperia XZ3.

Апарати мають різну ємність акумуляторів, але при цьому всі використовують екрани AMOLED, всі моделі з Android працюють на SoC Snapdragon 845, та й різниця в розмірах екранів не настільки істотна.

Як тест блогер почерзі запускав різні програми: Instagram, ігри, процес конвертації відео, бенчмарки, YouTube і так далі. Звичайно, такий сценарій далекий від реальності більшості користувачів, але, наприклад, добре відображає те, як будуть почувати себе смартфони в руках геймерів, так як більшу частину тестів становили саме ігри.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як можна побачити, першим здався флагман Sony. У нього найменший акумулятор, якщо говорити про смартфони з Android, але при цьому і найменший дисплей. Результат апарату – 3 години 58 хвилин. На другому місці Pixel 3 XL з рахунком 5 годині 19 хвилин. Смартфони Samsung і Apple фінішували з мінімальним розривом 6 годині 4 хвилин і 6 годин 16 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.