Продавці не радять купувати: Власники нових iPhone розчаровані гаджетами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вистоявши багатогодинні черги, власники новеньких iPhone не очікували отримати за шалені гроші великі недопрацювання.

Користувачі в усьому світі не перестають скаржитися на поломки нових iPhone. Незважаючи на те, що значна частина цих скарг відноситься до локальних неполадок, все ж серед «яблокофілов» досить і тих, хто відзначає одні і ті ж проблеми. Розчаровані власники гаджетів незадоволені роботою зарядки. Деякі пристрої зарядити не виходить прямо з коробки, на що сервісні центри реагують неоднозначно. Часом навіть відмовляючись надавати послуги.

Чимало негативних відгуків отримує і вміння смартфона «ловити» мобільний зв’язок і Wi-Fi. Ті користувачі, які змінюють вже не перший «айфон», підтверджують, що 7-а і 8-а моделі справлялися з цим завданням набагато успішніше. Чи не кращих відгуків дочекалися і характеристики хваленої розробниками камери. Загальне враження користувачів про лінзи нових камер виявилося цілком задовільним, поки в усьому світі не заговорили про дивний ефект всепоглинаючого згладжування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні навіть продавці не рекомендують поспішати з оновленням свого телефону. Фахівці в фірмових точках Apple радять перечекати якийсь час і особисто порівняти характеристики всіх моделей – XS, XS Max та більш дешевою XR. Притому ретельну увагу слід звернути саме на дешевий iPhone XR. За словами американських консультантів Apple, «брати» відрізняються лише наявністю дорого матеріалу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.