Неймовірний Xiaomi Mi 6S – смартфон на Android Pie і 6 ГБ ОП

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У базі даних бенчмарка Geekbench був виявлений смартфон під назвою Mi 6S, який до цього моменту ніколи раніше ніде не з’являвся. Апарат прямо з коробки працює під управлінням Android Pie у вигляді прошивки MIUI 10, а його технічне оснащення дуже навіть вражає. Як процесор використовується 8-ядерний Qualcomm Snapdragon 835 з тактовою частотою 2,4 ГГц, тоді як графіка – це Adreno 640.

Реклама

Вся ця картина доповнюється 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної флеш-пам’яті, роз’ємом USB Type-C і модулем NFC. На основі цієї інформації можна з повною впевненістю сказати, що Xiaomi Mi 6X зможе похвалитися модулями Bluetooth 5.0 LE, Wi-Fi 802.11ac, 4G VoLTE і A-GPS. Швидше за все, телефон отримає корпус зі скла і металу, а ще він може виявитися сумісний з технологією бездротової зарядки за стандартом Qi.

Оскільки в Xiaomi Mi 6S встановлено далеко не найсучасніше технічне оснащення, називатися флагманом він гарантовано не зможе. На думку експертів, у компанії-виробника просто з’явилася можливість купити флагманські чіпи Snapdragon 835 за дуже низькою ціною, чим вона і вирішувала скористатися, створивши шикарний телефон середнього рівня на базі такого процесора. Його офіційна презентація повинна відбутися до кінця року, але коли саме – невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: