Samsung Galaxy Note 9 знищив iPhone XS Max в тесті автономності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Note 9 був представлений в серпні цього року, iPhone XS показали через 2 місяці. Смартфони дуже схожі за всіма параметрами. У них однаково кращі процесори на ринку, вони мають кращі дисплеї і камери на ринку. Проте одна їх розрізняє досить сильно – автономність. Samsung Galaxy Note 9 оснащений акумулятором на 4000 мАг, iPhone XS отримав батарею ємністю 3174 мАг. В теорії різниця суттєва, але що на практиці?

Колеги з PhoneBuff опублікували відеопорівняння двох пристроїв. Для тестування автономності апаратів використовувався робот, який був запрограмований на певні дії. Можна помітити, що це не простий тест. Тут показана реальна різниця між двома апаратами, яку користувачі будуть помічати при повсякденному використанні.

Колеги запрограмували робота на серфінг інтернету, прослуховування музики, перегляд Instagram-стрічки і YouTube-відеороликів, чат з друзями, перегляд пошти, спілкування з друзями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Результати тестів виявилися очікуваними. Коли iPhone XS Max повністю розрядився , Note 9 мав 37% заряду. Різниця в обсязі акумулятора між двома смартфонами становить 20,65%. Таким чином, навіть при ідентичній ємності акумулятора в обох пристроїв, Note 9 зміг би пропрацювати на 16,4% довше в порівнянні з iPhone, що говорить про кращу оптимізацію пристрою незалежно від ємності акумулятора.

Багато хто може заперечити, заявивши про те, що в iPhone XS Max дисплей 6,4-дюймовий, а в Note 9 6,3-дюймовий, однак ця різниця нівелюється більш досконалим 7-нанометровим техпроцесом Apple A12, завдяки чому чіпсет iPhone споживає менше енергії .

Таким чином, якщо ви вибираєте пристрій і бажаєте отримати довгу роботу від одного заряду, Note 9 в цьому випадку буде набагато більш правильним вибором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.