Дизайнер створив концепт майбутнього iPhone з п’ятьма камерами і чубчиком збоку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Італійський дизайнер Антоніо де Роса опублікував власний візуальний проект майбутнього iPhone. Відмінними рисами гаджета стали п’ять основних камер і переїхав на ліву сторону чубчик.

Зображення майбутнього iPhone дизайнер виклав на власний сайт. Виріз у верхній частині дисплея, який також називають «чубчиком», переїхав з центру дисплея в його лівий край. Інформація про сигнал мережі, заряд батареї і нових повідомлень розташовані в правій частині.

В іншому ж майбутній смартфон Apple поєднує в собі дизайн відразу декількох гаджетів – самого iPhone, Huawei P20 Pro і Samsung Galaxy Note 9. Phone (так де Роса назвав свій гаджет) буде пропонуватися в трьох кольорах: чорному, золотому і сріблястому. Кожен варіант буде випускатися разом з вбудованим стилусом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фотографії нового гаджета були виконані в стилістиці класичних презентацій iPhone, які щорічно проводить Apple. На сайті дизайнера, крім візуальних даних, розміщена і інформація про технічну начинку майбутнього смартфона: дисплей Super Retina OLED, опис роботи п’яти камер і багато іншого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.