Samsung Galaxy Note 8 продають за неперевершеною ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гаряча нова Galaxy Note 9 від Samsung може бути дешевшим, ніж будь-коли раніше, на eBay, яка нещодавно була головним героєм кількох солодких пакетів, але, очевидно, це все ще не те, що ми назвали б по-справжньому доступним флагманом.

У минулому році Galaxy Note 8, тим часом, ідеально підходить до цього опису, особливо в стані, відреставрованому виробником, від довіреного продавця MyBiT eBay. Пристрій, продають сьогодні в обмеженій кількості, мабуть, він знаходиться в відмінному косметичному стані, пройшовши провідну в галузі 65-точкову інспекцію, щоб довести, що 100% повністю функціональний.

При ціні $ 429,99, відновлений Note 8, на жаль, заблокований Verizon, доступний тільки в Midnight Black, і, природно, не поширюється на стандартну гарантійну програму Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власні, професійно відновлені телефони також будуть відправлені без навушників або їх оригінальної роздрібної упаковки, проте, за 430 доларів ви отримаєте неймовірний смартфон.

Майте на увазі, що Samsung продовжує стягувати величезні 700 доларів за розблокування Note 8, в той час як Best Buy вимагає активації на нових лініях Verizon або облікових записах, щоб знизити ціну списку потужних телефонів до того ж рівня.

Підсумок, $ 430 – це дрібниця в порівнянні зі роздрібною вартістю гігантського дисплея Infinity Display з процесором Snapdragon 835 під капотом, а також 6 ГБ оперативної пам’яті, 64 ГБ вбудованої пам’яті, підтримкою microSD, двома камерами з заднім підсвічуванням 12 мм, IP68 водостійкість і пил, а також завжди практичний S Pen.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.