Ми знаємо майже все про Huawei Mate 20 Pro: Дорого і красиво

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei здивувала багатьох шанувальників мобільних пристроїв, представивши перший смартфон з трьома камерами. Модель P20 Pro була добре сприйнята фахівцями мобільної фотографії, і DxOMark дав їй найвищу оцінку, яка до цих пір не була побита. Можливо, планку підніме Huawei Mate 20 Pro, який в останні тижні став предметом численних розливів в Інтернеті. Я навіть написав, що Huawei Mate 20 Pro стане моїм наступним смартфоном. Сьогодні Роланд Квандт, відомий своєю перевіреною інформацією, опублікував на наступних сторінках Twitter і дані про пристрої серії Mate 20. Підіб’ємо підсумок того, що ми знаємо про майбутній флагман від Huawei.

Технічні характеристики Huawei Mate 20 Pro

Пристрій буде оснащено новим 6,39-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 3120 x 1440, що не має собі рівних в порівнянні з флагманом Huawei. Дисплей злегка закруглений з боків. Звичайно, у верхній частині екрану буде надріз, в якому крім передньої камери і динаміка є кілька датчиків, які, використовуючи інфрачервоний порт, який і допоможе ідентифікувати особу користувача. Таким чином, це місце не дуже широко. Сканер відбитків пальців також був прихований всередині дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви також можете очікувати, що камера в пристрої буде навіть краща, ніж в P20 Pro. Телеоб’єктив буде замінений ширококутним об’єктивом, який дозволить вам захопити велику область на фотографії. Пристрій також відображає до 5-кратного оптичного збільшення. Крім того, Huawei обіцяє, що флагман дозволить вам робити знімки з відстані 2,5 см.

Що стосується серця пристрою, то це буде процесор Kirin 980 з технологією 7 нм. Huawei хвалився, що процесор швидше, ніж Apple A12 Bionic, але це не так. Це не змінює того факту, що це буде найкращий чіпсет на Android-смартфоні на ринку. Залежно від країни, Huawei Mate 20 Pro буде оснащений 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4X. Те ж саме буде з внутрішньою пам’яттю – будуть версії 128 ГБ, 256 ГБ або 512 ГБ (UFS 2.1). Цікаво, що компанія має намір представити свій власний розширюваний формат пам’яті, а саме nanoSD. Їх розміри схожі на nano-SIM-карти, і вони можуть зберігати до 256 ГБ. Крім того, Huawa Mate 20 Pro знайде акумулятор ємністю 4200 мАг. Коробка з пристроєм повинна бути новим 40-ватним джерелом живлення, який подбає про швидкої зарядки комірки. Флагман також можна використовувати в якості зарядного пристрою для навушників Huawei Freebuds 2, просто надіньте їх на свій смартфон. Смартфон також буде сертифікований IP 68, що гарантує стійкість до води і пилу.

Пристрій буде показано 16 жовтня, і буде сказано, що він буде доступний відразу для передпродажного обслуговування з Android 9.0 Pie і EMUI 9.0 на борту. Якраз в середу, Лукас написав, якою буде ціна Huawei Mate 20 Pro. Шанувальники компанії повинні готувати товсті гаманці. В кінці я додам, що сьогодні нова кольорова версія пристрою просочилася – зелена або фактично бірюзова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.