Експерти порівняли Pixel 3 XL і Samsung Galaxy Note 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обидва смартфона показали відмінну продуктивність, але тільки один може похвалитися гарною камерою і унікальним дизайном.

Pixel 3 XL з першого погляду розчарував експертів своїм мінімалістичним дизайном, хоча він набагато легший за свого конкурента. На їхню думку, преміальний Samsung Galaxy Note 9 виглядає набагато приємніше і не намагається наслідувати дизайну смартфонів від Apple. Розміри дисплеїв у двох смартфонів практично однакові, проте експертам не сподобалося, що в пристрої від Google присутня злощасна брівка у верхній частині екрану. Фахівці вважають, що виробникам смартфонів давно поки відмовитися від цього вирізу і спробувати збільшити співвідношення екрану до передньої панелі іншим способом.

Pixel 3 XL оснащений «чистої» версією Android 9.0 Pie, проте поступається Note 9 в продуктивності і наявності унікальних функцій, таких як S Pen, Edge Screen і DeX. Обидва смартфони працюють на процесорі Qualcomm Snapdragon 845 SoC, але після порівняння в роботі з’ясувалося, що базові операції, такі як чуйність або прокручування інтерфейсу, краще вдаються Pixel 3 XL.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подвійна камера Samsung Note 9 з розширенням 4K і швидкістю 60 кадрів в секунду з легкістю дасть фору Pixel 3 XL. Однак передня 8-мегапіксельна камера Pixel 3 XL виявилася більш ширококутної і підійде для тих користувачів, які вважають за краще робити селфі в компанії безлічі друзів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.