iPhone XS Max втратив звання короля дисплеїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще недавно експерти DisplayMate визначили лідера серед мобільних дисплеїв – ним став дебютувавши у вересні iPhone XS Max. Але тріумф яблучного флагмана був недовгим – на зміну йому прийшов більш амбітний претендент, який отримав найвищу оцінку авторитетного ресурсу.

Представлений 9 жовтня в Нью-Йорку Google Pixel 3 XL отримав як рейтинг A +, так і звання володаря кращого дисплея серед смартфонів – про це представники DisplayMate повідомили в своєму блозі в Twitter.

На даний момент подробиці тестування не опубліковані – але експерти вже анонсували повноцінний огляд екрану новинки, який з’явиться на сайті DisplayMate вже через кілька днів. Ймовірно, одночасно будуть опубліковані результати випробувань екрану Pixel 3.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплеї Pixel 3 і Pixel 3 XL відрізняються не тільки діагоналлю, а й формою – XL-версія смартфона отримала характерний виріз в екрані, в той час як «молодша» версія обійшлася тонкою рамкою в верхній частині. За наявною інформацією , Google планувала оснастити Pixel 3 «монобровою», але через технічні обмежень відмовилася від такого рішення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.