Неймовірний ігровий смартфон Huawei Mate 20X готується до релізу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилася інформація про те, що одночасно зі смартфонами Mate 20 і 20 Pro компанія Huawei готується представити ще один апарат в своєї флагманської лінійки. Раніше передбачалося, що мова йде про преміальну модифікацію Huawei Mate 20 під назвою Porsche Design . Однак новий тизер компанії прямо натякнув на розширення серії Mate абсолютно новим смартфоном, орієнтованим на геймерську аудиторію.

Повідомлення, опубліковане офіційним аккаунтом компанії в Twitter, прямо натякає на анонс ігрового смартфона Huawei Mate 20X одночасно з уже заявленими до показу Mate 20 і Mate 20 Pro.

Короткий тизер, прикріплений до твіту, повідомляє про велику ємності акумулятора новинки і просунутню систему охолодження – на останній натякає шматок льоду, продемонстрований замість смартфона. Анонс ігрової моделі в лінійці Mate став несподіваним сюрпризом, адже до цього ніякої інформації про нього не публікувалися. Тим не менш, деякі подробиці про Huawei Mate 20X вже відомі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передбачається, що смартфон буде обладнаний OLED-дисплеєм з діагоналлю 7,21 дюйма і роздільною здатністю 2240×1080 пікселів. Під кришкою пристрою очікується флагманський процесор компанії – Kirin 980. За наявною інформацією, покупцям буде доступно кілька версій пристрою, що відрізняються один від одного об’ємом оперативної пам’яті і внутрішнього сховища. На старті будуть доступні версії з 4,6 і 8 Гб оперативної пам’яті і вбудованою пам’яттю об’ємом 128 до 512 ГБ.

Судячи з усього, Huawei Mate 20X з’явиться в продажу одночасно зі звичайним Mate 20 і преміум-варіантом Mate 20 Pro. Ціна, дизайн і забарвлення корпусу новинки на старті продажів залишаються невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.