Categories: Смартфони

Samsung і LG б’ють рекорди продажів в 3 кварталі 2018 року

Share

Компанія Samsung і інші великі гравці, які не відносяться до китайського ринку, відчувають останнім часом серйозні проблеми через високу конкуренцію з боку китайських виробників. Такі компанії, як Samsung, LG поділилися результатами продажів третього кварталу 2018 року. Дивно, але їм вдалося істотно збільшити показники, побивши власні рекорди. У випадку з HTC, яка опублікувала результати серпня, йдеться лише про падіння прибутку. Компанія вже намагалася повернути свій бізнес в лад, проте, незважаючи на всі спроби, ні до чого хорошого це не призвело. Так, дохід компанії скоротився з 45 млн до 40,8 млн доларів.

Ситуація з LG і Samsung набагато цікавіше. LG, наприклад, вдалося за останні 3 місяці отримати дохід в розмірі 13,64 млрд доларів, це найвищий показник за всю історію компанії. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року LG вдалося збільшити його на 200 млн доларів. Звичайно, мова йде про бізнес в цілому, куди входять телевізори та побутова техніка, у випадку зі смартфонами LG ще належить попрацювати над збільшенням прибутку за допомогою 5G і складних пристроїв.

Samsung в 3 кварталі 2018 року одержала дохід у розмірі 57,5 ​​млрд доларів, прибуток склав 15,5 млрд доларів. Для компанії ці цифри також є рекордними. Однак експерти вважають, що Samsung вже пройшла пікову точку, так як потреба в чіпах NAND і DRAM падає, що стане причиною падіння цін і зменшення прибутку корейського гіганта. У довгостроковій перспективі Samsung бажає залишатися в списку лідерів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Складно сказати, як буде розвиватися ситуація в майбутньому, адже ринок техніки змінюється вкрай швидко. Ще 2-3 роки тому ніхто не міг припустити, що Huawei стане одним з лідерів ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024