Неймовірний смартфон Xiaomi Mi Note 4 отримав дату презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У соціальній мережі Weibo топ-менеджер Xiaomi повідомив про те, що компанія збирається зовсім скоро представити публіці новий мобільний пристрій під назвою Mi Note 4. Цей апарат увійде у флагманську лінійку, але при цьому отримає, швидше за все, процесор Snapdragon 710, а не топовий Snapdragon 845. Однією їх особливостей майбутньої новинки стане спеціальна окрема кнопка для запуску, призначена для запуску голосового помічника Xiao AI.

Як стало відомо від офіційного джерела, офіційна презентація флагманського в усіх відношеннях смартфона під назвою Xiaomi Mi Note 4 відбудеться 15 жовтня, тобто одночасно з мобільним пристроєм Mi Mix 3. Останньому приписують майже повністю безрамковий дисплей, що займає більше 93% площі на лицьовій частині, висувну фронтальну камеру, сканер відбитків пальців в екрані і навіть повноцінний 3D-сканер особи.

Не виключено, що новинка в особі Mi Note 4 також зможе похвалитися, наприклад, вбудованим в екран дактилоскопічний модулем, або ж чимось ще. Говорити про технічне оснащення цієї моделі не доводиться, тому що ніяких даних про це поки що немає. Не виключено, що вони з’являться в недалекому майбутньому. Зараз можна лише припустити, що головною особливістю нової моделі стане потрійна основна камера, яку Xiaomi раніше ніколи не впроваджувала в свої фірмові смартфони.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.