iPhone XS vs OnePlus 6 vs Galaxy S9 + vs Pixel 2 XL: сліпе порівняння камер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головною відмінністю флагманських моделей від середньобюджетних це камера. У смартфонах за 300-400 доларів просто немає тих можливостей, що пропонують нам дорожчі рішення. Зовсім недавно на ринку був представлений iPhone XS, після чого багато хто вирішив порівняти апарат з Android-конкурентами. У цій статті представлено відео Джерома Ортеги – це сліпе тестування iPhone XS, Pixel 2 XL, Galaxy S9 + і OnePlus 6 .

Пропоную перед подальшим прочитанням переглянути відеоролик і пройти сліпе тестування камер:

Результатами можете ділитися в коментарях нижче. По правді кажучи, це сліпе тестування здивувало. По-перше немає особливої ​​різниці між трьома пристроями. У всіх сценах є хороше освітлення, власне, з цього можна зробити тільки один висновок – хороше освітлення не дозволить точно зрозуміти, наскільки камери флагманських пристроїв розрізняються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По-друге, в цій ситуації найбільше здивував OnePlus 6, який дуже часто був незначно краще більш дорогих конкурентів. Наприклад, фото OnePlus 6 з велосипедом здалося мені вкрай привабливим.

Дивно, як смартфон за 520 доларів здатний без проблем змагатися з апаратами за 1000-1500 доларів. Але ж зовсім скоро компанія представить OnePlus 6T, який напевно оснастять ще більш привабливою камерою.

По-третє, Pixel 2 XL затемнює майже всі знімки. Деякі кадри на даний смартфон все ж вийшли привабливими.

Трохи необ’єктивно в даному тестуванні використовувати Galaxy S9 +, так як не так давно був представлений Note 9, камера якого істотно краще минулих рішень. Однак S9 + все одно непогано впорався.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.