Смартфони Samsung отримали Android Pie з неймовірним режимом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з власників смартфона Samsung Galaxy S9 записав відео, в рамках якого він показав встановлену на свій телефон операційну систему Android Pie, доповнену фірмовою графічною оболонкою Samsung Experience 10. Вона отримала абсолютно новий інтерфейс, а також темну тему оформлення. Остання не тільки знижує навантаження на очі, але ще й економить заряд батареї на мобільних пристроях з OLED-екраном, а такі зараз встановлені в усі сучасні телефони бренду.

За словами користувача, компанія Samsung вже випустила перші збірки Android Pie для своїх мобільних пристроїв, але їх тестування відбувається в закритому режимі. Як можна легко помітити на відео і зображеннях, графічна оболонка Samsung Experience 10 сильно змінила зовнішній вигляд всієї операційної системи. Тепер всі інтерфейси виглядають зовсім не так, як раніше. Користуватися смартфоном однією рукою стало зручніше, а практично всі елементи отримали закруглені краї.

Темна тема оформлення в новій операційній системі для смартфонів Samsung може включатися вручну користувачем, або ж автоматично при настанні певних умов, наприклад, за таймером або часу сходу / заходу сонця. Звичайно, разом з Android Pie оновилися і стандартні програми, дизайн деяких з яких до невпізнання змінився.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що фінальні стабільні прошивки на базі новітньої ОС від Google для телефонів південнокорейської корпорації почнуть випускатися в листопаді-грудні, однак переважна більшість моделей отримає їх лише на початку 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.