Бюджетні смартфони від Samsung назавжди зникнуть

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З кожним роком цьому відомому бренду все складніше конкурувати з виробниками електроніки з Китаю, особливо в бюджетному сегменті. Доходить до того, що телефони Xiaomi, Huawei, Oppo, Vivo і інших китайських брендів при схожих можливості коштують в два рази менше, що робить їх набагато більш раціональною покупкою.

Тверезо подивившись на всю цю ситуацію Samsung вирішила припинити виробництво бюджетних смартфонів, повідомляє відомий інсайдер Ice Universe. За його словами, в 2019 році південнокорейська корпорація повністю відмовиться від випуску телефонів в рамках лінійки Galaxy J, яка в даний час об’єднує найбільш доступні за ціною моделі. Щоб компенсувати асортимент доступних для покупки моделей, будуть запущені нові лінійки.

Проте, як повідомляє джерело, бюджетних смартфонів з цінником до $ 250 можна більш можна навіть не чекати, тому як їх просто не буде. Компанія Samsung збирається розширити середню лінійку, поділивши її на якісь підкатегорії. Простіше кажучи, бажаючим користуватися продукцією даного виробника запропонують великий асортимент різних моделей середнього рівня з цінником на рівні $ 300 – $ 500.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі ці нововведення можна буде побачити своїми очима вже в 2019 році, запевняє інсайдер. Однією з лінійок, за чутками, стане модельний ряд Galaxy M. У кожного з них будуть якісь свої унікальні особливості, якими можуть стати потрійні камери, захист від води IP68, підтримка бездротової зарядки, або ж щось ще. Точної інформації від офіційних джерел про плани Samsung поки що немає, тому робити передчасні висновки ще зарано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.