Lenovo випустить смартфон з чотирма камерами

Lenovo's laptop PCs are displayed at an electronic shop in Tokyo September 5, 2012. REUTERS/Kim Kyung-Hoon
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Віце-президент Lenovo Чанг Чен поділився на Weibo зображенням задньої стінки невідомого смартфона. На ньому видно чотири камери, розташовані в формі квадрата, а посередині, між об’єктивами   –  невеликий світлодіодний спалах.

Huawei не так давно встановила рекорд, поставивши в P20 Pro три основні камери. Деякі виробники наслідували її приклад, наприклад, Samsung з Galaxy A7 (2018), інші так взагалі планують випустити пристрої з більш ніж трьома задніми камерами. До таких належить  Nokia , а 30 вересня до неї приєдналася Lenovo.

На зображенні також згадується, що телефон представлять в жовтні, хоча точної дати немає. Очікується, що камери будуть підтримувати функції AI. І хоча ми не знаємо назви пристрою, цілком ймовірно, що їм виявиться слайдер Lenovo Z5 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про Z5 Pro з’являються вже кілька тижнів. Очікується, що він буде оснащений безрамковим дисплеєм, як OPPO Find X, але замість сервоприводу отримає механізм слайдера. До сих пір всі витоки пристрої, які з’явилися в інтернеті, показували тільки передню частину смартфона. Це може означати, що тильна сторона апарату, зображеного на картинці Чанг Чена – це саме задня частина Z5 Pro.

Насправді, як би красиво зображення не виглядало – в кращому випадку це рендер. Всі об’єктиви виглядають схоже, а ставити чотири однакових модуля в смартфон – заняття нерозумне і марне. Як ви вважаєте, на скільки правдиво це зображення? Пишіть в коментарях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.