В iPhone XS Max з’явилася функція, яка зникла з iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple вже давно показала нам, що функціональні можливості iPhone далеко не завжди залежать від покоління або апаратного оснащення моделей. Наприклад, раніше було прийнято вважати, що портретний режим зйомки можливо реалізувати тільки на смартфонах з подвійною камерою, а потім раптом з’ясувалося , що для соковитого ефекту боке буде досить і одного. Але деякі функції iPhone бувають куди менш очевидними, а їх зникнення буде помітно тільки для дуже вузької аудиторії користувачів.

Саме це сталося з функцією Display Zoom, яка вперше з’явилася на iPhone 6 Plus і була призначена для збільшення елементів інтерфейсу iOS, роблячи його більш відповідним габаритам смартфона. Завдяки їй вдавалося домогтися кращого сприйняття програмного забезпечення на апаратах з дисплеями від 5,5 дюймів. Зручність функції було настільки очевидним, що для багатьох було справжнім розчаруванням дізнатися про те, що ця вона зникла з прошивки iPhone X. Щоб згодом з’явитися в iPhone XS Max.

Збільшити елементи інтерфейсу в iPhone XS Max

Очевидно, в Купертіно визнали, що можливість збільшення контенту буде незамінною функцією для 6,5-дюймового iPhone XS Max, який у багатьох користувачів асоціюється з компактним планшетом. Цьому в рівній мірі сприяє планшетні модель відображення інтерфейсу, яка дозволяє контенту займати максимум вільного простору при взаємодії зі смартфоном в горизонтальній орієнтації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як активувати Display Zoom на iPhone XS Max

Для активації режиму Display Zoom, перейдіть в «Налаштування» – «Дисплей і яскравість», після чого перегорніть список доступних вкладок в самий низ і включіть шукану надбудову.

З активною функцією Display Zoom інтерфейс не виглядає велетенські, залишаючись цілком гармонійним. Незважаючи на, здавалося б, невелику різницю, практика показала, що збільшення елементів інтерфейсу істотно полегшує споживання контенту, в тому числі читання текстових матеріалів і листування в меседжерах і по електронній пошті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.