Власники нових iPhone масово скаржаться на неанонсовану функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Камери iPhone в останні роки не були найкращими на ринку, але багато фотографів вибирали їх через натуральність одержуваної картинки. Інші виробники активно впроваджували різноманітні функції поліпшення знімків на кшталт підвищення контрастності, насиченості кольорів або згладжування шкіри на обличчях людей в кадрі. Тренди добралися і до нових iPhone XS і iPhone XS Max, чим багато користувачів залишилися незадоволені.

iPhone XS

Під час презентації  iPhone XS і iPhone XS Max компанія Apple розповіла про новий режим зйомки Smart HDR, можливість ручного регулювання ефекту розмиття в портретних фотографіях і запис відео зі стереозвуком. Як з’ясувалося, в нових смартфонах є ще одна неанонсована функція – прикраса Селфі. Про це Apple змовчала на презентації і навіть в описі пристроїв на офіційному сайті.

iPhone XS

При зйомці Селфі на фронтальну камеру iPhone XS і iPhone XS Max знімок світліший, ніж потрібно, і з більш теплою колірною температурою. При бажанні це можна виправити обробкою. А ось надмірно згладжену шкіру обличчя виправити вже не вийде. У підсумку деталізація знімків на нових моделях гірша, ніж на старих. Більш того, цю функцію неможливо відключити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«IPhone XS застосовує фільтр згладжування / краси шкіри при зйомці фронтальною камерою, не повідомляючи вам і не дозволяючи відключити її. Це неприйнятно », – пише незадоволений користувач.

«Цей” фільтр “виглядає як ****. Це більше схоже на дійсно погану фотозйомку кимось, хто не має поняття про те, як тонко підкреслити фотографію. Підказка: шкіра європейців не помаранчевих кольорів », – скаржиться ще один незадоволений власник нового iPhone.

«Мені дуже подобався мій телефон після його отримання, але коли я відкрив додаток камери і включив Фронталку, моє обличчя виглядало так, ніби на ньому був фільтр Snapchat. Моя шкіра виглядає занадто гладко. Я засмучений цією камерою. Я виглядаю нерозумно. Схоже, що я використовую фільтр для згладжування. Будь ласка, виправте це », – відгук іншого засмученого користувача.

Apple поки ніяк не коментує скарги користувачів. Можливо, в майбутніх оновленнях компанія дозволить відключати цю функцію.

джерело: 9to5mac.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.