Просочилися реальні фото UMIDIGI A3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як ви пам’ятаєте, UMIDIGI A1 Pro був анонсований в березні цього року. Це один з найбільш продаваних смартфонів компанії.

Ймовірно, 5,5-дюймовий екран із співвідношенням сторін 18: 9, це кращий бюджетний чіпсет, подвійна камера, швидка зарядка 10 Вт і красивий вигнутий дизайн допомогли йому стати самим популярним серед смартфонів за ціною нижче 100 $. Однак вам не доведеться чекати його наступника до наступного року. UMIDIGI A3 готується до анонсуванню вже завтра. Сьогодні UMIDIGI показали кілька реальних фотографій майбутнього UMIDIGI A3, який буде анонсований 28 Вересня. Судячи з фото, смартфон в Космічно Сірому вигляді неймовірний. Це чудовий дизайн! І, до речі, як і раніше в новинці залишається 3,5-мм аудіо роз’ємом.

Згідно з інформацією джерела на AliExpress в офіційному магазині UMIDIGI, UMIDIGI A3 має шість основних важливих технічних характеристик:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • 12МП + 5МП Подвійна основна камера & 8МП Селфі-камера
  • Потрійний слот (2 SIM карти + Додатковий MicroSD слот) 1.5ГГц
  • Високопродуктивний процесор & 3300мАг батарея
  • Глобальні бенди + Подвійні 4G VoLTE
  • Двосторонній 2.5D вигнутий скляний корпус & Металева рамка
  • На нижньому торці динамік & Світлодіодний індикатор сповіщень

Судячи з усього, варто очікувати, що цей новий бюджетник, але високопродуктивний, з інноваційним дизайном і потрійним слотом, з чудовою камерою, смартфон буде доступний кожному в світі. Необхідно відзначити, що бюджетний смартфон в корпусі з вигнутим 2.5D склом і металевою рамкою це круто.

На відміну від серії Redmi смартфонів Xiaomi, в новій моделі UMIDIGI динамік вигідно розташований в нижньому торці. Дизайн смартфона безумовно відповідає більш високому назвою, ніж бюджетний. Дивлячись на зовнішній вигляд смартфона, можна віднести його до розряду флагманських!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.