Стали відомі ексклюзивні функції Google Pixel 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазвичай чим ближче до великих презентацій, тим більше витоків інформації. Про технічні характеристики Google Pixel 3 відомо майже все, а дизайн давно відомий. Цього разу в мережі з’явився відеоролик, який показує ексклюзивні функції флагмана «Корпорації Добра».

У третьому поколінні Pixel камеру можна буде запустити подвійним натисканням кнопки живлення. Свайп направо тепер запускає функцію портретного режима, а для ввімкнення фронтальної камери потрібно потрясти пристроєм збоку вбік. Також камера підтримує аналіз об’єктів у режимі реального часу.

Зробивши свайп униз по сканеру відбитків пальців, можна буде витягнути панель сповіщень і шторку налаштувань, а стиснувши бокові грані, запускається Google Assistant. Також подвійний тап по екрану пробуджує смартфон зі сну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОpingvin.pro

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.