Samsung випустила неймовірний аксесуар для смартфонів, який потрібний всім

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія вирішила розробити і випустити приголомшливий аксесуар для смартфонів, який гарантовано припаде до душі власникам телефонів.

25 вересня 2018 року, в руки інсайдерів потрапила інформація про нові захисні чохли для смартфонів Samsung Galaxy A7 (2018), Galaxy J4 + і Galaxy J6 +, які вже в найближчі кілька тижнів будуть представлені і надійдуть у продаж. Вони відрізняються від усіх інших тим, що мають градієнтне забарвлення. Градієнт – це плавний перехід одного кольору в інший.

За даними джерела, яке вже ознайомилося з новими чохлами, інженери Samsung розробляли їх спеціально з тим розрахунком, щоб додати своїм фірмових телефону градієнтний колір задньої кришки. За попередніми даними, їх основою є силіконова складова зі спеціальним запатентованим матеріалом. Він дозволяє чохлу залишитися міцним і м’яким, але при цьому міняти колір під різними кутами, що виглядає досить ефектно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидше за все, дані чохли для смартфонів південнокорейської корпорації будуть коштувати по $ 40. Показати їх публіці повинні в ході презентації телефону Samsung Galaxy A9 з чотирма основними камерами, а вона пройде 11 жовтня 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.