Categories: Смартфони

Представлений недорогий Nokia 5.1 Plus з шикарним дизайном

Share

Публіці представили недорогий смартфон під назвою Nokia 5.1 Plus, який отримав шикарний дизайн. Це міжнародна версія моделі Nokia X5, яка вийшла ще влітку нинішнього року на території Китаю, ставши ексклюзивної для даного регіону світу. Сьогодні ж представили глобальну версію.

Смартфон Nokia 5.1 Plus вдає із себе мобільний пристрій з початкової цінової категорії, завдяки чому дозволити собі його покупку можуть всі бажаючі. Дана модель відрізняється від Nokia X5 тим, що вона входить в модельний ряд Android One, тобто прямо з коробки на неї буде встановлена ​​оригінальна операційна система без будь-яких доповнень від виробника телефону. В іншому, все залишилося колишнім.

Мобільний пристрій може похвалитися 5,86-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1520 на 720 пікселів (HD +), 8-ядерним процесором MediaTek Helio P60 з тактовою частотою 2,0 ГГц, графікою Mali-G72 MP3, слотом для карт пам’яті microSD до 256 ГБ включно, 3 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної пам’яті, підтримкою двох SIM-карт, 13 Мп основною і 5 Мп фронтальною камерами, модулями Bluetooth 4.2 LE, Wi-Fi 802.11ac і 4G VoLTE, а також акумуляторною батареєю ємністю 3060 мАг. Габарити корпусу складають 149.5 x 72 x 8.1 мм, тоді як важить весь апарат 160 грамів. Його корпус виконаний зі скла і металу, причому використовується такий дизайн, яким можуть похвалитися навіть не всі преміум-моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На міжнародному ринку продажу даного телефону від HMD Global стартують 10 жовтня, а купити його можна буде в Індії, де цінник встановлений на рівні 10 999 рупій (4 500 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024