Продажі iPhone XS Max і Apple Watch Series 4 перевершили всі очікування ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продажі нових iPhone XS і XS Max, а також годинника нового покоління Watch Series 4, виявилися набагато успішнішими, ніж вважали фінансові експерти. Про це повідомляє аналітик компанії KGI Security Мінг-Чі Куо.

Проаналізувавши статистику продажів за перші кілька днів, Куо прийшов до висновку, що iPhone XS помітно відстає в популярності від другого флагмана, XS Max. За його інформацією, 6,5-дюймовий iPhone випереджає по продажах 5,8-дюймову версію в чотири-п’ять разів. Особливим попитом користуються «золотий» і «космічний сірий» кольору. Найбільш популярною виявилася версія iPhone XS Max з 256 Гб вбудованої пам’яті.

Мінг-Чі Куо впевнений, що гідну конкуренцію iPhone XS Max складе iPhone XR, продажі якого стартують 26 жовтня. Ця модель не тільки доступніше, але і більш індивідуалізована: XR поставляється в шести різних кольорах. Більш низька вартість обумовлена ​​фотокамерою без телеоб’єктива, трохи меншим розміром екрану в порівнянні з XS Max і більш широкими рамками екрану.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вкрай успішними виявилися і продажі Apple Watch Series 4. Всього до кінця 2018 року, на думку аналітика, Apple реалізує близько 19,5 мільйонів годинників різних поколінь. Підвищений інтерес користувачі виявляють до золотих Watch Series 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.