Блогер підловив Apple на брехні про міцність iPhone XS Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Займався цим катуванням над флагманом купертінців знаменитий блогер JerryRigEverything.

Його канал присвячений перевіркам міцності тих чи інших мобільних девайсів. Так як зовсім недавно відбулася традиційна осіння презентація від компанії Apple, він вирішив взятися за «знущання» над iPhone XS Max, який палив, дряпав і відсколював шматки. Видовище не для людей зі слабкими нервами, але блогеру в своєму відео вдалося показати ряд брехні, пов’язаної з міцністю пристрою купертіновців.

Сам JerryRigEverything стверджує, що в Apple під час своєї презентації стверджували, що новинка від iPhone володіє найміцнішим екраном з усіх пристроїв, коли-небудь представлених компанією. Виявилося, що і тут маркетологи компанії приховали брехня. Подряпини почали з’являтися на склі вже при рівні 6 по шкалі Мооса. Цей параметр був і у iPhone X, і у iPhone 8.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього, він виявив вразливість, проводячи перевірку захисного скла на модулі камери. Офіційний опис на сайті Apple говорить про те, що він захищений сапфіровим склом. Подібне скло може дряпатися з рівня 8 за шкалою Мооса, однак і тут маркетологам Apple дісталася хльостка ляпас, адже виявилося, що дряпається вона з рівня 6, такого ж, як і з головним екраном. JerryRigEverything зазначив, що подібному захисті не страшний контакт з ключами або навіть ножем, але, тим не менш, факти повинні залишатися фактами, тому він порадив Apple не видавати за реальність те, що таким не є.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.