Нові дроп-тести iPhone XS поставили під сумнів його ударостійкість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові iPhone XS і XS Max надійшли в продаж 21 вересня. Тим часом, в Мережі вже з’явилися перші дроп-тести XS – і їх результати, м’яко кажучи, не можна назвати успішними.

Під час презентації нових iPhone Apple в черговий раз зазначила, що для створення корпусів для смартфонів використовується тільки найміцніше скло. Перші дроп-тести підтвердили, що скло в iPhone XS дійсно складно розбити, але чим більше відео подібних тестів з’являється в Мережі, тим менше користувачі вірять словам Apple: скло нового XS б’ється, і б’ється насправді сильно.

Один з найбільш пам’ятних відеороликів з дроп-тестом iPhone XS був викладений на YouTube-каналі CNET. XS витримав падіння з кишені з висоти близько одного метра кращого свого попередника, iPhone X: впавши долілиць, смартфон лише отримав невеликий скол на бічній рамці і ледь помітну подряпину на скляній панелі.

Якщо ж iPhone XS падає вертикально вниз, то наслідки для його скла будуть більш плачевними: панелі розбилися вщент, впавши з висоти 1,8 метра. Відеоролик з таким дроп-тестом був викладений на каналі SquareTrade, Inc. в YouTube. Неважливо, на задню або передню сторону впаде iPhone XS: скло в будь-якому разі не залишиться цілим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дроп-тести, проведені каналом EverythingApplePro, продемонстрували, що iPhone XS виявився міцнішим, ніж його Max-версія. Цікаво відзначити, що навіть з розбитим склом обидва iPhone зберегли можливість розпізнати свого власника завдяки функції Face ID.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.