Categories: Смартфони

Samsung Galaxy Note 9 зганьбився перед iPhone Xs через час автономної роботи

Share

Вибір смартфона – це вкрай складний процес, особливо для людини, яка ніколи раніше не робила цього самостійно, а покладалась на думку консультантів в магазинах і салонах зв’язку операторів. При купівлі мобільного пристрою топового рівня слід враховувати безліч факторів, включаючи зовнішній вигляд, технічне оснащення, програмне забезпечення, якість фотографій, розміри і звичайно ж час автономної роботи. Перевірити останнім в телефонах Samsung Galaxy Note 9 і Apple iPhone Xs взявся блогер Арун Мейні.

В рамках відеоролика відеоблогер повністю розрядив п’ять популярних смартфонів, виставивши на них однакові настройки. Порівняння вийшло максимально чесним м об’єктивним. Воно показує, скільки п’ять кращих зараз на ринку телефонів можуть пропрацювати при включеному екрані від одного заряду батареї. У випробуваннях брали участь Samsung Galaxy Note 9, OnePlus 6, Apple iPhone X, iPhone Xs і iPhone Xs Max, тобто найбільш популярні зараз серед потенційних покупців моделі.

Найсильніше автор відео хотів з’ясувати, чи дійсно смартфон Samsung Galaxy Note 9 з найбільшою серед усіх учасників експерименту батареєю (4000 мАг) зможе обійти своїх конкурентів. На практиці виявилося, що даний телефон зганьбився навіть перед звичайним iPhone Xs, в який встановлений найменший акумулятор на 2658 мАг. Телефон південнокорейського бренду пропрацював 4 години 47 хвилин, тоді як продукт Apple – 4 години 56 хвилин. Якщо ж говорити про iPhone Xs Max, то йому вдалося витримати цілих 5 годині 8 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потім йдуть OnePlus 6 (4 години 11 хвилин) і iPhone X (4 години 11 хвилин), які посіли четверте і п’яте місця в тестуванні відповідно. На практиці все це означає, що інженери південнокорейської корпорації Samsung в черговий раз зганьбилися. Вони встановили в свій телефон акумулятор рекордної ємності, однак завдяки йому телефон не вказує якихось дивовижних результатів, яких всі від нього чекають. Більш того, він програв навіть простому iPhone Xs, хоча на перший погляд здавалося, що це просто неможливо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Перша у світі на Snapdragon G3x Gen 2. Представлена ​​портативна ігрова приставка Ayaneo Pocket S

    Компанія Ayaneo представила свою портативну ігрову приставку Pocket S – першу на ринку на основі…

    27.04.2024

    Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло

    Онлайн-банк monobank на початку квітня оновив дизайн і почав тестувати Expirenza 2.0 – мобільний додаток…

    27.04.2024

    Youtube показуватиме рекламу під час паузи

    Пам'ятаєте, як кілька років тому YouTube прибрав всю рекламу, що нахабно врізалася під час відтворення…

    27.04.2024

    Комп’ютер не підключається до Wi-Fi. Прості способи вирішення проблеми

    Ми настільки звикли завжди і скрізь користуватися Wi-Fi, що сприймаємо його як щось зрозуміле. Проблеми…

    27.04.2024

    Nothing готує ультрабюджетний смартфон CMF Phone

    Суббренд Nothing, CMF, зарекомендував себе на ринку завдяки доступним аксесуарам, таким як бездротові навушники, смарт-годинник…

    27.04.2024

    Samsung Galaxy Watch 7 може отримати сенсор для вимірювання рівня цукру в крові

    Напередодні швидкого анонсу нової серії смарт-годинника Samsung Galaxy Watch 7 в мережі з'явилася інформація про…

    27.04.2024