На що здатні камери смартфонів в 2018 році?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2012 році можна було уявити, що коли-небудь за допомогою смартфонів можна буде виробляти професійні відеоролики. У цій статті ми зібрали кінематографічні відеоролики, зняті за допомогою 3 кращих камер на ринку – Google Pixel 2 XL, Huawei P20 Pro і Samsung Galaxy Note 9. Нескладно зрозуміти, що результат приголомшливий.

Google Pixel 2 XL

Google Pixel 2 XL привернув до себе найбільше уваги, від чого подібних відеороликів в Мережі набагато більше. Відео нижче – хороший приклад того, що в даний час навіть за допомогою камери смартфона можна отримувати відмінні результати. Головне – режисура, фільтри і музика. Якості камери на 80% вистачає для того, щоб не створювати своєму власникові серйозних проблем.

Huawei P20 Pro

P20 Pro, на мій погляд, демонструє кращі результати з усієї трійки. Особливо радує режим нічної зйомки. Втім, друге відео зі списку нижче добре показує всі можливості даного апарату.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Note 9

Note 9 був представлений не так давно, і кінематографічних відеороликів на YouTube не дуже багато, нам вдалося знайти лише один гідний результат.

Підсумки

Якість приголомшує. Упевнений в тому, що виробникам потрібно більше уваги приділяти камері, так як саме вона може стати вирішальним фактором при покупці смартфона. Став би P20 Pro таким популярним, якби не його краща камера? Звичайно, ні. Споживачам давно не цікаві бали в AnTuTu, а ось гарна камера – це завжди запорука успіху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.