Фахівці iFixit знайшли прихований чубок в iPhone XS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після старту продажів нових iPhone в п’ятницю, 21 вересня, ентузіасти почали вивчати докладну будову смартфонів Apple. Наприклад, тест на міцність показав, що iPhone XS важче розбити, ніж iPhone X. Тепер майстри з iFixit знайшли прихований «чубок» в XS.

За заявою виробника, iPhone XS працює на 30 хвилин довше, ніж торішня модель. Портал iFixit вирішив вивчити всі подробиці акумуляторів нових iPhone.

X / XS / XS MaxiPhone X / XS / XS Max 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На рентгенівському знімку трьох телефонів видно, що у iPhone XS один акумулятор, в той час, як в X і XS Max встановлена L-образна подвійна батарея. Також в XS можна помітити виїмки акумулятора, які нагадують фірмовий «чубок» Apple. Насправді, компанія навіть описувала подібні вирізи, в одному з патентів .

«Проблема з будь-літій-полімерною батареєю полягає в тому, що кожен кут необхідно герметизувати, щоб запобігти надмірний тиск від теплового розширення. Так як батарея XS має 6 сторін, 2 додаткових кута могли б скласти проблеми. Щоб зменшити тиск, Apple вирізала внутрішній кут батареї (як було описано в патенті 2016 року) », – пояснили фахівці з iFixit. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.