Потрібен швидкий інтернет? Купуйте iPhone XS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові смартфони Apple підтримують технологію Gigabit LTE, яка дозволяє їм досягати дуже високої швидкості завантаження даних. Принаймні в порівнянні з iPhone X помітна колосальна різниця. Тепер у тих, хто сумнівався в покупці XS, з’явився ще один привід це зробити.

Сайт SpeedSmart провів тестування швидкості завантаження і вивантаження даних в нових смартфонах Apple. У ньому брали участь iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone X, підключені до трьох найпопулярнішим провайдерам зв’язку в США.

За результатами замірів в мережі AT & T, iPhone XS показав швидкість завантаження 72.24 Мбіта і швидкість віддачі 14.88 Мбіта. В аналогічній мережі iPhone X розігнався до 27.67 Мбіта і 10.28 відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже цього результату достатньо, щоб говорити про серйозні зміни в нових смартфонах Apple. При цьому новинка закріпила результат і в інших мережах. В T-Mobile iPhone XS досяг швидкості завантаження 59.92 Мбіта. X – всього 29.82. У мережах Verizon флагман 2018 року розігнався до 62.20 Мбіта. Минулорічний смартфон – лише до 26.08 Мбіта.

З результатів тестування видно, що новий модем дійсно значно впливає на швидкість роботи смартфонів в мережі, і це важливий аргумент на користь покупки iPhone XS і iPhone XS Max. Навіть якщо зараз така швидкість здається надмірною, запас на кілька років вперед нікому не завадить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.