Глава Apple Тім Кук пояснив, чому нові iPhone такі дорогі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава Apple Тім Кук пояснив високу вартість нових iPhone тим, що це «найбільш просунутий» смартфон, який коли-небудь випускала компанія. 

За словами Кука, він замінює інші гаджети, які можуть знадобитися користувачам, – повідомляє TJournal .

“Смартфон замінив вашу цифрову камеру, вам більше не потрібна окрема. Він замінив вашу відеокамеру, музичний плеєр. Він замінив всі ці різні гаджети. І цілком можливо, смартфон став дійсно багато значить “, – розповів Кук.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, 12 вересня Apple представила нові iPhone XS, XS Max і XR. Всі вони зроблені за подобою iPhone X – з «безрамковий» екраном і «чолочку», в яку заховано Face ID (кнопки «Додому» з сенсором відбитка пальця більше немає).

IPhone XS підтримує дві сім-карти і працює на півгодини довше попередніх моделей. IPhone XS Max – екран на 6,5 дюйма (таких великих айфонів ще не було), а акумулятор тримається на півтори години довше, ніж в iPhone X. В іншому – як XS.

IPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max і новий Apple Watch стануть доступні українцям в першій половині жовтня. На думку експертів компанії, вартість iPhone XR стартуватиме від 29 тисяч 999 гривень, iPhone XS – від 39 тисяч 999 гривень, iPhone XS Max – від 44 тисяч 999 гривень.

Раніше ми розповідали скільки потрібно працювати в Києві, щоб купити нові смартфони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.