Австралійські блогери перевірили нові смартфони Apple на міцність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хлопці з YouTube-каналу TechSmartt вирішили покидати торішню модель iPhone X, а також новинки iPhone XS і iPhone XS Max з різних висот.

Почалося випробування зі скидання всіх трьох моделей з висоти рівня джинсової кишені. Тут смартфони були на висоті: ні на одному з них не з’явилося ні подряпин, ні потертостей, ні тріщин. Всі були цілі і неушкоджені.

Потім відмітка, з якою впадуть телефони, була піднята до вуха. Тут результати були вже іншими: у iPhone X істотно тріснула передня частина, iPhone XS Max отримує потертість на верхній частині корпусу. І тільки iPhone XS не отримує ніяких пошкоджень після падіння з такого рівня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фінальним тестом було випробування по скиданню смартфонів з 3 метрів від підлоги. За результатами падіння iPhone X впала навзнак, відкрилася кришка з-під батарейки, а екран був повністю розбитий. У iPhone XS Max тріснула половина екрану, але функціонувати, на відміну від iPhone X телефон продовжував. А ось результати iPhone XS вразили блогерів: навіть після падіння з такої висоти вона залишилася цілою і неушкодженою. Не було жодної подряпини і потертості, не кажучи вже про тріщини.

Але все ж самі блогери говорять про те, що ситуація в реальності і та обстановка, що була під час дослідів, можуть відрізнятися. Проте, iPhone XS був визнаний самим надійним і міцним телефоном серед всіх останніх моделей Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.