iPhone XS Max б’є рекорди продуктивності в Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним з ключових оновлень в новому поколінні iPhone виявився процесор, названий А12 Bionic. За цими цифрами ховається підвищена продуктивність, збільшена швидкість завантаження програм і менше споживання енергії. Новий A12 являє собою 6-ядерний процесор, побудований за 7-нанометровій технології. Варто відзначити, що новий чіп є найпродуктивнішим рішенням на ринку і, швидше за все, таким і залишиться навіть після виходу Snapdragon 855. Зараз завдяки ресурсу Tom’s Guide у нас є можливість оцінити результати прогону нових iPhone X в бенчмарках і порівняти їх з тими, що демонструють актуальні Android-флагмани.

Кращим за підсумками забігу в Geekbench визнаний iPhone XS Max, який набрав 11515 балів. За ним слідує iPhone XS з результатом 11 420 балів і замкнув трійку лідерів iPhone X. Для порівняння OnePlus 6 зміг набрати 9088 очок, Samsung Galaxy Note 9 – 8876 і LG G7 ThinQ – 8566.

А ось де, новинки від Apple поступилися своїм візаві з табору Android, так це в тесті 3DMark Slingshot Extreme, який оцінює рівень продуктивності графіки. Кращим тут визнаний OnePlus 6, який отримав 5124 очка, на другому місці опинився Samsung Galaxy Note 9 – 4639 і третім став Galaxy S9 + – 4634. Результати iPhone XS Max і iPhone XS склали 4339 і 4244 бали відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.