З’явилося відео першого дроп-тесту iPhone XS і iPhone XS Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони iPhone XS і iPhone XS Max 21 вересня надійшли в продаж в країнах першої хвилі. Зрозуміло, серед перших покупців виявилися і YouTube-блогери, які почали знімати огляди і тести новинок. Наприклад, автор каналу TechSmartt зняв відео, в якому оцінив їх міцність.

Блогер провів серію нещадних тестів на падіння з висоти на бетонну поверхню. Крім нових iPhone, в його руках опинився торішній iPhone X.

Першим випробуванням для смартфонів стало падіння з висоти кишені брюк. Всі три пристрої трохи пошкодилися в районі бічних граней, але задня і передня панелі залишилися неушкодженими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Друге випробування – падіння з висоти голови під час розмови. Моделі iPhone X і iPhone XS Max отримали помітні тріщини на дисплеях. Модель iPhone XS, на подив, ніяких пошкоджень не отримала.

Нарешті, блогер скинув смартфони з 3-метрової висоти. Найбільше дісталося моделі iPhone XS Max – після падіння її дисплей вийшов з ладу. Задня панель торішнього iPhone X покрилася тріщинами, а ось iPhone XS знову отримав тільки дрібні пошкодження.

Зрозуміло, відео несе тільки розважальний характер – по ньому можна однозначно судити про міцність смартфонів. У реальних ситуаціях цілість пристроїв залежить від багатьох факторів, починаючи від висоти і кута падіння і закінчуючи твердістю і рельєфом поверхні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.