Підтверджено реліз трьох моделей Galaxy S10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У наступному році нас дійсно чекає три моделі Galaxy S10, підтвердив SamMobile . За даними видання, Samsung Electronics вже тестує прототипи майбутніх апаратів, які ховаються під кодовими іменами SM-G970F, SM-G975F і SM-G937F.

Повідомляється, що в наступному поколінні флагманських смартфонів Samsung має намір перейняти концепцію, що лежить в нових iPhone. Вона передбачає появу в асортименті двох просунутих моделей за вищою ціною і однієї більш компромісною, але з меншою щодо старших апаратів ціною.

Чи буде доступний Galaxy S10

Незважаючи на відсутність достовірних відомостей, вже зараз, грунтуючись на чутках і прогнозах можна уявити, якими будуть майбутні Galaxy S10, S10 + і, можливий, Galaxy S10R.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприклад, топові моделі отримають збільшені дисплеї з збільшеним співвідношенням сторін і – не виключено – роздільною здатністю, по три основних камери і вбудований в дисплей сканер відбитків пальців. Молодша версія, ймовірно, буде задовольнятися одиночним або подвійним фото-модулем, дактилоскопічний сенсором на задній панелі і меншим обсягом ОП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.